Bootkussens op maat voor binnen of buiten in alle soorten en maten.

Offerte aanvragen

Bootkussens

Na een vaarseizoen is het tijd om je boot winterklaar te maken, zodat je komend voorjaar weer lekker het water op kunt. Hoe staat het met de bekleding van je boot? Zijn de kussens nog heel en zitten ze lekker stevig? Of zou je ze liever een opknapbeurt gunnen? Daar komen wij in beeld!

Atelier Sikkes is gespecialiseerd in scheepsstoffering. Van losse kussens voor een simpele sloep tot complete sets voor grote zeilschepen en alles wat daar tussen zit; onze vakmensen kunnen het allemaal. Ontdek de mogelijkheden voor jouw boot en vraag snel een offerte aan.

Nieuwe bekleding in 4 stappen

  1. Vul het aanvraagformulier in. Voor een nauwkeurige prijs, kies je ook alvast de stof(fen). Geef de productnummers door in het aanvraagformulier.
  2. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail.
  3. Ga je akkoord en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  4. In overleg bepalen we de levertijd en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel of in overleg thuis laten bezorgen.

Heb je vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Offerte aanvragen

Bootkussens op maat

Binnen- en buitenstoffen
Moderne trendkleuren, tijdloze basics en vrolijke prints; bij Jan Sikkes heb je de grootste keuze! Voor zowel binnen- als buitenkussens hebben we de beste materialen. Onze outdoorstoffen zijn goed afneembaar en kunnen tegen een stootje. Wel zo handig als ze in aanraking kunnen komen met water.

We hebben ook stoffen met hoge weersbestendige kwaliteiten, zoals UV-bestendigheid, waterafstotend en scheurvastheid.is het wel zo handig dat de kussens een beetje weerbestendig zijn. Heb je een boot met binnenkussens, dan kun je prima toe met de 'gewone' meubelstoffen voor binnen.

Kussenvulling
We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat je kussens jarenlang heerlijk zitten. Je bepaalt zelf de hardheid en wat jij prettig vindt. In onze winkels liggen stalen van alle soorten vullingen, zodat je een goede keuze kunt maken. Zo is het ook mogelijk om een harde onderlaag te combineren met een zachter zitvlak. Of zie jij jezelf liever een beetje wegzakken in een zacht plofkussen? Ook dat kunnen we voor je maken, want we hebben polyether vlokken en EPS-parels (vulling voor bijv. zitzakken).

Gordijnen nodig?
De inrichting van een boot is niet compleet zonder gordijntjes die perfect passen. Ramen in boten hebben vrijwel nooit gangbare maten, maar dat is voor ons geen probleem. Je kunt de gordijnstof misschien zelfs matchen met die voor de kussens! Geef in de offerte aan of je ook (bijpassende) gordijnen wilt.

Voorproefje?

Bekijk alvast een deel van onze meubelstoffen

Bekijk ons portfolio

Benieuwd wat we allemaal kunnen? Door de jaren heen hebben we zoveel verschillende dingen gemaakt... Van herstoffering van bankjes, poefjes en stoelen tot kussensets voor sloepen, jachten, caravans en campers. Van alles komt voorbij. Ook loungesets is voor ons geen probleem! Bekijk wat wij de afgelopen tijd hebben gemaakt en plaats je eigen aanvraag, dan kijken we of we je kunnen helpen.

Naar het portfolio