Meubelstoffen voor buiten

In je eigen tuin en ook op vakantie is het relaxgehalte maximaal! Als je in de tuin ligt te zonnen of op je gemak een boek leest terwijl je met je boot op het water dobbert, wil je comfortabel kunnen zitten. Kussens zijn dus erg belangrijk!

Ben je van plan om zelf outdoorkussens te maken? Dan vind je alle stoffen en materialen bij Jan Sikkes. Kies voor de outdoormeubelstoffen; zij zijn van hoge kwaliteit en beter geschikt voor buitengebruik dan gewone meubelstoffen. Ze zijn gemakkelijk afneembaar en bestand tegen weersinvloeden.

Sommige van onze stoffen hebben extra kwaliteiten, zoals een hoge UV-bestendigheid, scheurvastheid en waterafstotend. Let wel dat stoffen altijd in de loop van de tijd enigszins kunnen verkleuren. Dat is helaas de sterke eigenschap van onze zon. De ene stof is er wel langer tegen bestand dan de ander. 

Laat je je kussens liever door ons maken? Vraag een offerte aan bij Atelier Sikkes.

Onze outdoormeubelstoffen

Een greep uit de collectie

tent
outdoor e.d Bekijk onze outdoormeubelstoffen
Toon meer producten

Opslagkorting in 4 stappen

  1. Vul het aanvraagformulier in. Voor een nauwkeurige prijs, kies je ook alvast de stof(fen). Geef de productnummers door in het aanvraagformulier.
  2. Je ontvangt een vrijblijvende offerte met 10% korting* per e-mail.
  3. Ga je vóór 31 december 2021 akkoord en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we voor je aan de slag.
  4. We slaan je kussens de hele winter voor je op, zodat jij ze pas vanaf 1 april hoeft op te halen (of in overleg thuis laten bezorgen).

Heb je vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

* Lees de actievoorwaarden.

Offerte aanvragen