Meubelstoffen

Kijk eens om je heen; overal zijn stoffen. Niet alleen je kleding, maar ook de stoel waarop je zit, de kussens op je tuinset, stoffen in je auto, bekleding in de caravan of boot en ga zo maar door. 

Ben je handig met de naaimachine en zijn jouw meubels toe aan een nieuwe look? Bij ons zit je goed: we verkopen alle benodigdheden voor een update van jouw meubels. Van losse stoffen per meter tot handige accessoires zoals ritsen, sierstrips en kussenvulling.

Bekijk alvast ons aanbod meubelstoffen voor binnen en buiten.

Meubelstoffen bekijken

voor binnen- en buiten

Meubelstoffen van Jan Sikkes: het geheim

Ons assortiment is erg gevarieerd: van stoere grofgeweven tot klassieke meubelstoffen of meubelstoffen met verrassende prints en kleuren. We houden de laatste interieurtrends nauwlettend in de gaten en stemmen daar onze inkoop op af. Daarnaast hebben we een breed assortiment tijdloze basics. Zo zit er altijd een stof voor je tussen.

Onze inkoper Jan Sikkes koopt regelmatig nieuwe partijen meubelstoffen op bij toonaangevende bedrijven op het gebied van meubelstoffen of stoffering. Je hoeft dus niet vreemd op te kijken wanneer je hoogwaardige stoffen voor zeer lage prijzen bij ons tegenkomt. Sommige meubelstoffen kosten elders meer dan honderd euro per meter!

Voor mooie en hoogwaardige meubelstoffen waar je lang van kunt genieten ben je bij ons dus aan het juiste adres.

wicker-basket

Keuzestress?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte meubelstof. Neem een kijkje in één van onze winkels.