Meubelstoffen

Kijk eens om je heen; overal zijn stoffen. Niet alleen je kleding, maar ook de stoel waarop je zit, de kussens op je tuinset, stoffen in je auto, bekleding in de caravan of boot en ga zo maar door. 

Ben je zelf handig met de naaimachine of laat je het liever aan professionals over? Beide keren zit je bij ons goed. We verkopen losse stoffen per meter (en handige accessoires zoals ritsen, sierstrips en kussenvulling), maar kunnen ook bekleding op maat voor je verzorgen. 

Bekijk alvast ons aanbod meubelstoffen voor binnen en buiten of vraag een offerte aan voor Atelier Sikkes.

Meubelstoffen bekijken

voor binnen- en buiten

Meubelstoffen van Jan Sikkes: het geheim

Ons assortiment is erg gevarieerd: van stoere grofgeweven tot klassieke meubelstoffen of meubelstoffen met verrassende prints en kleuren. We houden de laatste interieurtrends nauwlettend in de gaten en stemmen daar onze inkoop op af. Daarnaast hebben we een breed assortiment tijdloze basics. Zo zit er altijd een stof voor je tussen.

Onze inkoper Jan Sikkes koopt regelmatig nieuwe partijen meubelstoffen op bij toonaangevende bedrijven op het gebied van meubelstoffen of stoffering. Je hoeft dus niet vreemd op te kijken wanneer je hoogwaardige stoffen voor zeer lage prijzen bij ons tegenkomt. Sommige meubelstoffen kosten elders meer dan honderd euro per meter!

Voor mooie en hoogwaardige meubelstoffen waar je lang van kunt genieten ben je bij ons dus aan het juiste adres.

wicker-basket

Keuzestress?

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte meubelstof. Neem een kijkje in één van onze winkels.

sewing

Contact met Atelier Sikkes

Stel je vraag aan de vakmensen van Atelier Sikkes. Zij maken met liefde kussens of stoffering op maat en beantwoorden graag je vragen.