Nieuwe stoffering nodig voor je camper of caravan? Atelier Sikkes schiet te hulp!

Offerte aanvragen

Kamperen

Is het vakantieseizoen voorbij en staat jouw camper of caravan weer in de stalling? Of heb je jouw caravan of camper net opgehaald om er binnenkort mee op uit te trekken? In alle gevallen is het een goed idee om eens kritisch te kijken naar de bekleding: het is de hoogste tijd om die te upgraden!

Waar geleefd wordt, ontstaan beschadigingen en vlekken. De meeste caravankussens zijn na een aantal jaren gebruik aardig doorgezakt en toe aan vervanging. Helemaal niets om je druk over te maken, al helemaal niet op vakantie. Bij Atelier Sikkes zijn we meester in het vervangen en repareren van jouw caravankussens.

Nieuwe bekleding in 4 stappen

  1. Vul het aanvraagformulier in. Voor een nauwkeurige prijs, kies je ook alvast de stof(fen). Geef de productnummers door in het aanvraagformulier.
  2. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail.
  3. Ga je akkoord en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  4. In overleg bepalen we de levertijd en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel of in overleg thuis laten bezorgen.

Heb je vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Offerte aanvragen

Kussens voor je camper of caravan

Daag ons uit: geen opdracht is ons te moeilijk! Van kleine reparaties, alleen nieuwe hoezen of een compleet nieuw kussens; je kunt er bij ons voor terecht. 

Typen kussens/Stoffering
In een camper of caravan kom je verschillende soorten kussens tegen: zitkussens, (auto)stoelen, dinette en matrassen. Of dit nou losse- of vaste kussens zijn, we kunnen ze in beide gevallen een nieuw jasje geven of compleet vervangen. 

Stof
We hebben een breed assortiment meubelstoffen. Met verrassende prints, maar ook stijlvolle uni kleuren. Kies jouw perfecte stof en wij zorgen ervoor dat deze stof op jouw kussens komt.

Polyether vulling
Als vulling gebruiken we uitsluitend hoogwaardig polyether, zodat de kussens jaren lang heerlijk zullen zitten, of liggen natuurlijk. Ook matrassen op maat zijn voor ons geen probleem. We zoeken samen met jou de juiste soort polyether uit en maken de matrassen en kussens perfect voor je op maat. Of zie jij jezelf al wegzakken in een heerlijk zacht plofkussen? Ook dat kunnen we voor je maken. Jij vraagt, en onze naaimachines draaien!

Voor ieder gebruik is er een meest geschikte soort polyether. Voor een zitkussen is het fijn dat het niet te ver indeukt en juist wat steviger is. Een kussen tegen de rugleuning mag juist wel wat zachter zijn. Zo is er een meest geschikte polyether soort voor ieder kussen. Natuurlijk hoef je dit niet zelf uit te zoeken, wij helpen je graag met kiezen wat voor welke situatie het meest geschikt is. 

Gordijnen
Gordijnen op maat kopen voor een camper of caravan lijkt soms wel een onmogelijke opgave. Zoek niet langer en laat ze op maat maken! Zo weet je zeker dat het goed past. Kies een gordijnstof die goed lichtdicht is, zo kun je heerlijk slapen én houdt je de warmte zoveel mogelijk buiten. Het is fijn om ook iets van een vitrage te hebben, vooral op de dagen dat het wat minder weer is en je veel in de camper of caravan zit. Zo kun je toch van je privacy binnen genieten.

Voorproefje?

Bekijk alvast een deel van onze meubelstoffen