Kussens voor je loungeset of een antieke stoel herstofferen? Wij kunnen het!

Offerte aanvragen

Kussens voor huis en tuin

Ook in en om je huis is veel stoffering te vinden. Kun je geen afscheid nemen van dat leuke oude stoeltje of heb je een loungeset waar (nieuwe) kussens op moeten? De vakmensen van Atelier Sikkes schieten te hulp: kies de stof, bepaal de afwerking en wij maken het naar jouw wens. Je oude stoeltje krijgt een upgrade en jouw zomerse loungeset krijgt de kussens op maat die het verdient. 

Bekijk de mogelijkheden hieronder, kies alvast je stof(fen) en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nieuwe bekleding in 4 stappen

  1. Vul het aanvraagformulier in. Voor een nauwkeurige prijs, kies je ook alvast de stof(fen). Geef de productnummers door in het aanvraagformulier.
  2. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail.
  3. Ga je akkoord en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  4. In overleg bepalen we de levertijd en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel of in overleg thuis laten bezorgen.

Heb je vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Offerte aanvragen

Voorproefje?

Bekijk alvast een deel van onze meubelstoffen

Mogelijkheden

Overal waar je kijkt zie je stoffen, de stoel waar je op zit, de gordijnen aan de muur en kussens op je tuinset. Ben je uitgekeken op de stof, is de vulling van je kussen doorgezakt of wil je een geheel nieuw ontwerp? Atelier Sikkes schiet te hulp! Het enige wat je zelf hoeft te doen, is ons vertellen wat je wensen zijn:

Stoffen kiezen
Kies de stof die jij mooi vindt en past bij het gebruik: kies een meubelstof voor binnen of voor buiten. Meubelstoffen voor binnen zijn soepel, lekker zacht en van uitstekende kwaliteit. Onze outdoormeubelstoffen zijn beter bestand tegen weersinvloeden. Je kunt ze bovendien eenvoudig afnemen met een vochtige doek.

We adviseren om ook kussens van outdoostoffen niet langdurig buiten te laten, maar droog op te bergen als je ze niet gebruikt. Dit bevordert de levensduur.

We hebben enorm veel variatie in onze collecties, alle woonstijlen worden vertegenwoordigd. Zo hebben we veel uni kleuren, maar ook prachtige prints, bijzonder geweven stoffen en stoer kunstleer.

Heb je online al een stofkeuze gemaakt, vermeld het productnummer dan in het aanvraagformulier. Zo kunnen we nog nauwkeuriger een offerte opstellen. Nog geen keuze gemaakt? Geen probleem. We stellen de offerte op met een gemiddelde meterprijs. Ga naar jouw Jan Sikkes om rustig een stofkeuze te maken (en de stoffen te voelen!) en voor advies van onze medewerkers.

Vullingen
Als vulling gebruiken we uitsluitend hoogwaardig polyether. We hebben verschillende soorten; van vrij stevig, dik, dun tot heerlijk zacht. Voor iedere situatie hebben we een perfect passende polyethersoort. Het is mogelijk om twee soorten op elkaar plaatsen, zodat het bovenste deel wat zachter is en het onderste deel lekker stevig. Kunnen kussens jou niet zacht genoeg zijn en zak je het liefst lekker onderuit in comfortabele plofkussens? Ook dat is geen probleem. Naast polyether 'platen' hebben we ook vlokken en bijvoorbeeld EPS-parels (voor zitzakken onder andere).

Afwerking

Wij werken je kussens af zoals jij wilt. Kies naast de stof(fen)ook of je biezen wilt, stofknopen, anti-slip aan de achterkant, kniestukken of misschien heb je andere wensen. Geef het aan bij je aanvraag en wij kijken wat we kunnen doen. 

Meubels herstofferen
Heb jij een mooi vintage item in huis of kan je echt geen afscheid nemen van dat oude stoeltje of voetenbankje? Wij knappen ze op! Zo krijgen jouw meubelstukken een tweede leven en passen ze weer prachtig in je interieur. Kies een stof uit ons brede assortiment meubelstoffen en vraag een offerte aan. Voeg ook een foto toe bij je aanvraag, zodat we een goed beeld krijgen.

Naast het opknappen van kleine meubels, maken we ook mooie kussens voor binnen. Denk aan een bankje waar een los kussen op moet, een zithoekje dat echt knusser wordt met een lekker kussen of een matrasje voor een babybedje. Bij ons zit je goed!

Gordijnen op maat

Zelf gordijnen maken of het laten doen, het kan allebeide bij Jan Sikkes. We verkopen de stof en accessoires los, maar kunnen het ook voor je op maat maken. Handig wanneer je niet handig bent met de naaimachine of wanneer het een te grote klus voor je is en je er simpelweg geen tijd of zin in hebt. Komt goed uit, want wij hebben dat wel! Kies zelf de gordijnstof, bedenk hoe het gordijn moet hangen, meet je kozijn op en ga naar jouw Jan Sikkes voor een offerte op maat.

Gordijnen bekijken