Caravankussens

Is het vakantieseizoen voorbij en staat jouw caravan weer in de stalling? Of heb je jouw caravan net opgehaald om er binnenkort mee op uit te trekken? In alle gevallen is het een goed idee om eens kritisch te kijken naar de bekleding: het is de hoogste tijd om die te upgraden!

Waar geleefd wordt, ontstaan beschadigingen en vlekken. De meeste caravankussens zijn na een aantal jaren gebruik aardig doorgezakt en toe aan vervanging. Helemaal niets om je druk over te maken; al helemaal niet op vakantie. Bij Atelier Sikkes zijn we meester in het vervangen en repareren van jouw caravankussens.

Opslagkorting in 5 stappen

  1. Bekijk onze meubelstoffen voor binnen en buiten en vind alvast je favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes.
  3. Je ontvangt zo snel mogelijk per e-mail een offerte met 10% opslagkorting.
  4. Ga je vóór 31 december 2020 akkoord met de offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  5. We slaan jouw kussens de hele winter gratis voor je op tot 1 april 2021. Zo bespaar jij thuis ruimte en ben je in april helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!
Meer over de actie
cushion

Meubelstoffen voor binnen

Wil je alvast een stof uitzoeken voor je caravan? Dat kan heel goed online! Vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

fabric

Meubelstoffen voor buiten

Zoek je een stof voor buiten de caravan? Bekijk onze collectie online, vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

De mogelijkheden

Wil je dat we jouw beschadigde kussens oplappen of wil je alleen nieuwe hoezen? Doen we. Is ook de vulling toe aan vernieuwing? Hebben we. Met een nieuwe stevige vulling kun je weer jaren vooruit en kun je comfortabel en aangenaam vakantie vieren.

Afwerking
We werken de kussens af naar jouw wens. Je kunt kiezen uit biezen, knopen, ritsen, antislip en trekstroken. Ook is er de mogelijkheid om meerdere stoffen met elkaar te combineren; jij bent de designer en wij voeren uit.

Type
Hoe moeilijker, hoe beter! Onze vakmensen van Atelier Sikkes zijn er gek op. Kussens op hout en klap- of scharnierkussens voor op je slaapbank? Geen uitdaging is ons te groot. Geef in het aanvraagformulier aan welke bijzonderheden en wat je wensen zijn en wij stellen een offerte op.

Tent kapot?

Heb je nieuwe stof nodig voor je tent, luifel of vouwwagen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie outdoorstoffen waarmee je zelf je tent kunt repareren en een luifel kunt maken. Stevig canvas, waterdichte stoffen en glad spinnakerdoek; we hebben het allemaal. En wist je dat we ook horrengaas en stoffen voor zonwering hebben?

Bekijk onze collectie outdoorstoffen

Andere typen bekleding

Ontdek de mogelijkheden