Binnenkussens

Kun jij geen afstand doen van die oude stoel, maar zit het niet meer lekker? Of vind je de bekleding niet meer mooi of is deze stuk? Atelier Sikkes schiet te hulp! In een handomdraai toveren wij jouw oude stoel, poef of voetenbankje om in een verbeterd exemplaar.

Andere binnenkussens

Ontdek de mogelijkheden

Opslagkorting in 5 stappen

  1. Bekijk hieronder onze meubelstoffen voor binnen en vind alvast je favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes.
  3. Je ontvangt zo snel mogelijk per e-mail een offerte met 10% opslagkorting.
  4. Ga je vóór 31 december 2020 akkoord met de offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  5. We slaan jouw kussens de hele winter gratis voor je op tot 1 april 2021. Zo bespaar jij thuis ruimte en ben je in april helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!
Meer over de actie

Onze meubelstoffen

Een greep uit de collectie

armchair_modern
meubelstoffen Onze meubelstoffen
Toon meer producten

Onze mogelijkheden

Nieuwe kussens voor kleine meubels, zoals voetenbankjes, poefjes en stoelen. Ook kussens op hout (zittingen of rugleuningen) kunnen we opnieuw voor je bekleden. Deze werken we af naar jouw wens met knopen, biezen, sierstrips, etc. Bovendien kun je bij ons aangeven hoe stevig de vulling moet worden. Deze hebben we in verschillende varianten en uitsluitend van zeer hoge kwaliteit.

Eigenlijk kunnen onze vakmensen alles bekleden; niets is ze te gek of te ingewikkeld. Geef je wensen aan ons door in het aanvraagformulier en wij stellen zo snel mogelijk een offerte op. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op of ga naar jouw Jan Sikkes.

Interieurtrends

Wanneer je een meubel opnieuw laat bekleden, wil je een stof vinden die past bij de rest van je interieur. Het is daarom handig om te bepalen welke stijl jouw kamer heeft. Doe alvast inspiratie op en bekijk onze zes woonstijlen voor gordijnen. Deze inspiratie kun je immers ook gebruiken voor het vinden van jouw meubelstof.

Ontdek jouw woonstijl

Kleur bekennen

Toch nog lastig om een stof te kiezen? Maak eens een kleurenpalet van de kleuren die je in jouw kamer tegenkomt. Je kunt eenvoudig een zelfde kleur kiezen of eentje uit dezelfde kleurfamilie. Dan weet je zeker dat de kleur goed is. Onze medewerkers helpen je trouwens graag bij de keuze van jouw meubelstof. Neem het kleurenpalet of foto’s van je interieur of meubel mee naar de winkel en laat je adviseren.