Je caravan, camper, boot of tuinset voordelig winterklaar maken? Dat doe je met nieuwe kussens van Atelier Sikkes! Bestel voor 31 december 2020, ontvang 10% korting en we slaan je kussens de hele winter voor je op.

Opslagkorting in 5 stappen

  1. Bekijk onze meubelstoffen voor binnen en buiten en vind alvast je favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes*.
  3. Je ontvangt zo snel mogelijk per e-mail een offerte met 10% opslagkorting*.
  4. Ga je vóór 31 december 2020 akkoord met de offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct aan de slag.
  5. We slaan je kussens de hele winter gratis voor je op tot 1 april 2021. Zo bespaar jij thuis ruimte en ben je in april helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

* Lees hier de actievoorwaarden. Lees hier ook meer info over de aanvraag gedurende de lockdown t/m 19 januari 2021.

Offerte aanvragen
fabric

Meubelstoffen voor buiten

Vind de perfecte stof voor jouw outdoorkussens! Bekijk onze stoffen, check de voorraad en vraag een vrijblijvende offerte aan.

cushion

Meubelstoffen voor binnen

Alvast stoffen bekijken voor binnenkussens? Dat kan heel goed online! Vind jouw favoriete stof en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mogelijkheden

Type

Alle losse kussens en kleine meubels voor in je boot, caravan, camper, tuin of gewoon in huis. We maken ze helemaal nieuw of repareren je oude kussens.

Vulling

We werken met polyether; dat is een vulling van zeer hoge kwaliteit. Kies zelf de dikte, stevigheid en vorm. Liever vlokken of schuimballetjes? Ook dat hebben we.

Afwerking

Biezen, knopen, ritsen; alles is mogelijk. Anti-slip aan de achterkant of een combi van meerdere stoffen is ook mogelijk. Laat je wensen weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Meer over de kussentypen