Binnenkussens

Kun jij geen afstand doen van die oude stoel, maar zit het niet meer lekker? Of vind je de bekleding niet meer mooi of is deze stuk? Atelier Sikkes schiet te hulp! In een handomdraai toveren wij jouw oude stoel, poef of voetenbankje om in een verbeterd exemplaar.

Nieuwe bekleding in 5 stappen

  1. Bekijk onze meubelstoffen voor binnen en buiten en vind alvast jouw favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes.
  3. Ons atelier stelt een vrijblijvende offerte op die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.
  4. Ga je akkoord met deze offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  5. In overleg wordt de levertijd bepaald en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel.

Heb je nog vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Offerte aanvragen

Andere binnenkussens

Ontdek de mogelijkheden

Onze meubelstoffen

Een greep uit de collectie

armchair_modern
meubelstoffen Onze meubelstoffen
Toon meer producten

Onze mogelijkheden

Nieuwe kussens voor kleine meubels, zoals voetenbankjes, poefjes en stoelen. Ook kussens op hout (zittingen of rugleuningen) kunnen we opnieuw voor je bekleden. Deze werken we af naar jouw wens met knopen, biezen, sierstrips, etc. Bovendien kun je bij ons aangeven hoe stevig de vulling moet worden. Deze hebben we in verschillende varianten en uitsluitend van zeer hoge kwaliteit.

Eigenlijk kunnen onze vakmensen alles bekleden; niets is ze te gek of te ingewikkeld. Geef je wensen aan ons door in het aanvraagformulier en wij stellen zo snel mogelijk een offerte op. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op of ga naar jouw Jan Sikkes.

Interieurtrends

Wanneer je een meubel opnieuw laat bekleden, wil je een stof vinden die past bij de rest van je interieur. Het is daarom handig om te bepalen welke stijl jouw kamer heeft. Doe alvast inspiratie op en bekijk onze zes woonstijlen voor gordijnen. Deze inspiratie kun je immers ook gebruiken voor het vinden van jouw meubelstof.

Ontdek jouw woonstijl

Kleur bekennen

Toch nog lastig om een stof te kiezen? Maak eens een kleurenpalet van de kleuren die je in jouw kamer tegenkomt. Je kunt eenvoudig een zelfde kleur kiezen of eentje uit dezelfde kleurfamilie. Dan weet je zeker dat de kleur goed is. Onze medewerkers helpen je trouwens graag bij de keuze van jouw meubelstof. Neem het kleurenpalet of foto’s van je interieur of meubel mee naar de winkel en laat je adviseren.