Atelier Sikkes geeft jouw oude kussens een make-over; van loungekussens tot complete scheepsstoffering. En heb je een oude stoel met kapotte zitting? De vakmensen van Atelier Sikkes weten er wel raad mee!

Atelier Sikkes

Wij bekleden jouw meubels

Nieuwe bekleding in 5 stappen

  1. Bekijk onze meubel- en outdoorstoffen hieronder en vind alvast jouw favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes.
  3. Ons atelier stelt een vrijblijvende offerte op die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.
  4. Ga je akkoord met deze offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  5. In overleg wordt de levertijd bepaald en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel.

Heb je nog vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Naar het aanvraagformulier

Bekijk onze meubelstoffen

En vind je favoriet

armchair_modern
meubelstoffen Al onze meubelstoffen
Toon meer producten
thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag. Ga naar jouw Jan Sikkes en laat je adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Niets is ons te gek

Bij Atelier Sikkes toveren we jouw doorgezakte kussens en meubels om tot een comfortabele zit. Ons is geen opdracht te moeilijk; we maken van het meest afgesleten kussen met de moeilijkste vormen een nieuw trendy exemplaar. En dat doen we met de stof en afwerking die jij wenst. Dit zijn de standaard opties:

Type
Alle losse kussens en kleine meubels. Denk aan stevige kussens voor je loungeset, comfortabele plofkussens als rugleuning, klapkussens voor de caravan en ronde kussens die je regelmatig in boten tegenkomt. Ook bekleden we kleine meubels als poefjes, voetenbanken, stoelen en kleine bankjes.

Afwerking
Kussens met biezen, knopen, ritsen en trekstroken; alles is mogelijk. Misschien wil je meerdere stoffen combineren of wil je aan de achterkant anti-slip, ook dat kan. En vintage meubels kunnen we afwerken met mooie sierstrips. Heb je andere wensen? Wij staan overal voor open.

Vulling
We werken met polyether; dit is een vulling van zeer hoge kwaliteit. De vulling is erg veerkrachtig en hierdoor blijven je kussens en zittingen lang goed. De vulling hebben we in verschillende vormen en stevigheid.

Kussens repareren

Is jouw kussen grotendeels nog goed, maar heb je versleten hoeken? Of is de rits stuk en zijn sommige stukken stof kapot? Wij repareren je kussens in een handomdraai. Zo hoef je niet compleet nieuwe bekleding en dat scheelt natuurlijk in de prijs. Plaats je aanvraag hier en we stellen zo snel mogelijk een offerte voor je op.

Plaats je aanvraag