Stoffering op maat voor boot, caravan, camper, huis en tuin. Nieuwe kussensets en reparatie van (kleine) meubels. Dat zit wel goed bij Atelier Sikkes!

Atelier Sikkes

Wij bekleden jouw meubels en kussens

Waar ben je naar op zoek?

Kies je categorie

Nieuwe bekleding in 4 stappen

  1. Vul het aanvraagformulier in. Voor een nauwkeurige prijs, kies je ook alvast de stof(fen). Geef de productnummers door in het aanvraagformulier.
  2. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail.
  3. Ga je akkoord en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  4. In overleg bepalen we de levertijd en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel of in overleg thuis laten bezorgen.

Heb je vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Offerte aanvragen
thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag. Ga naar jouw Jan Sikkes en laat je adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Mogelijkheden

Bij Atelier Sikkes maken we nieuwe kussens voor bijv. jouw loungeset of toveren we oude kussens en meubels om tot een comfortabele zit. Ons is geen opdracht te moeilijk; we herstellen oude kussens of maken ze helemaal nieuw en dat doen we met de stof en afwerking die jij wenst. Dit zijn de mogelijkheden:

Type
We maken alle soorten kussens en kleine meubels. Denk aan stevige zitkussens, comfortabele plofkussens, matrassen, zitzakken, klapkussens (kussen op hout met scharnieren) en complete kussensets voor de zithoek in een boot, caravan of camper. Ook bekleden we kleine meubels, zoals poefjes, voetenbanken, stoelen en kleine bankjes. Heb je een ander verzoek, vraag ons naar de mogelijkheden.

Kussenvulling
We werken met polyether; dit is een vullingsoort van zeer hoge kwaliteit. Het materiaal is erg veerkrachtig en hierdoor blijven je kussens en zittingen lang goed. De vulling hebben we in verschillende diktes, vormen en stevigheid. Het is mogelijk om meerdere soorten polyether op elkaar te plaatsen, zodat je een zacht bovenstuk hebt met een stevige basis.

Afwerking
Kussens met biezen, (stof-) knopen, ritsen, kniestukken en trekstroken; alles is mogelijk. Misschien wil je meerdere stoffen combineren of wil je aan de achterkant anti-slip, ook dat kan. Vintage meubels kunnen we afwerken met mooie sierstrips bijvoorbeeld. Heb je andere wensen? Vraag ons!

Bekijk ons portfolio

Benieuwd wat we allemaal kunnen? Door de jaren heen hebben we zoveel verschillende dingen gemaakt... Van herstoffering van bankjes, poefjes en stoelen tot kussensets voor sloepen, jachten, caravans en campers. Van alles komt voorbij. Ook loungesets is voor ons geen probleem! Bekijk wat wij de afgelopen tijd hebben gemaakt en plaats je eigen aanvraag, dan kijken we of we je kunnen helpen.

Naar het portfolio