Stoffering op maat voor boot, caravan, camper, huis en tuin. Nieuwe kussensets en reparatie van (kleine) meubels. Dat zit wel goed bij Atelier Sikkes!

Atelier Sikkes

Wij bekleden jouw meubels en kussens

Nieuwe bekleding in 4 stappen

  1. Vul het aanvraagformulier in.
  2. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail.
  3. Ga je akkoord en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  4. In overleg bepalen we de levertijd en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel of in overleg thuis laten bezorgen.
  5. Heb je vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!
Offerte aanvragen

Bekijk onze meubelstoffen

En vind je favoriet

armchair_modern
meubelstoffen Al onze meubelstoffen
Toon meer producten
thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag. Ga naar jouw Jan Sikkes en laat je adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Mogelijkheden

Bij Atelier Sikkes maken we nieuwe kussens voor bijv. jouw loungeset of toveren we oude kussens en meubels om tot een comfortabele zit. Ons is geen opdracht te moeilijk; we herstellen oude kussens of maken ze helemaal nieuw en dat doen we met de stof en afwerking die jij wenst. Dit zijn de standaard opties:

Type
Alle losse kussens en kleine meubels. Denk aan stevige kussens voor je loungeset, comfortabele plofkussens als rugleuning, klapkussens voor de caravan en ronde kussens die je regelmatig in boten tegenkomt. Ook bekleden we kleine meubels als poefjes, voetenbanken, stoelen en kleine bankjes.

Kussenvulling
We werken met polyether; dit is een vulling van zeer hoge kwaliteit. De vulling is erg veerkrachtig en hierdoor blijven je kussens en zittingen lang goed. De vulling hebben we in verschillende diktes, vormen en stevigheid.

Afwerking
Kussens met biezen, knopen, ritsen en trekstroken; alles is mogelijk. Misschien wil je meerdere stoffen combineren of wil je aan de achterkant anti-slip, ook dat kan. En vintage meubels kunnen we afwerken met mooie sierstrips. Heb je andere wensen? Wij staan overal voor open.

Kussens repareren

Is jouw kussen grotendeels nog goed, maar heb je versleten hoeken? Of is de rits stuk en zijn sommige stukken stof kapot? Wij repareren je kussens in een handomdraai. Zo hoef je niet compleet nieuwe bekleding en dat scheelt natuurlijk in de prijs. Plaats je aanvraag hier en we stellen zo snel mogelijk een offerte voor je op.

Plaats je aanvraag