Opslagkorting bij Atelier Sikkes! Ontvang 10% korting op kussens op maat

Naar de actie

Stoffering op maat voor boot, caravan, camper, huis en tuin. Nieuwe kussensets en reparatie van (kleine) meubels. Dat zit wel goed bij Atelier Sikkes!

Atelier Sikkes

Wij bekleden jouw meubels en kussens

Waar ben je naar op zoek?

Kies je categorie

Opslagkorting in 4 stappen

  1. Vul het aanvraagformulier in. Voor een nauwkeurige prijs, kies je ook alvast de stof(fen). Geef de productnummers door in het aanvraagformulier.
  2. Je ontvangt een vrijblijvende offerte met 10% korting* per e-mail.
  3. Ga je vóór 31 december 2021 akkoord en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we voor je aan de slag.
  4. We slaan je kussens de hele winter voor je op, zodat jij ze pas vanaf 1 april hoeft op te halen (of in overleg thuis laten bezorgen).

Heb je vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

* Lees de actievoorwaarden.

Offerte aanvragen
thimble

Hulp nodig?

Wij helpen je graag. Ga naar jouw Jan Sikkes en laat je adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Mogelijkheden

Bij Atelier Sikkes maken we nieuwe kussens voor bijv. jouw loungeset of toveren we oude kussens en meubels om tot een comfortabele zit. Ons is geen opdracht te moeilijk; we herstellen oude kussens of maken ze helemaal nieuw en dat doen we met de stof en afwerking die jij wenst. Dit zijn de mogelijkheden:

Type
We maken alle soorten kussens en kleine meubels. Denk aan stevige zitkussens, comfortabele plofkussens, matrassen, zitzakken, klapkussens (kussen op hout met scharnieren) en complete kussensets voor de zithoek in een boot, caravan of camper. Ook bekleden we kleine meubels, zoals poefjes, voetenbanken, stoelen en kleine bankjes. Heb je een ander verzoek, vraag ons naar de mogelijkheden.

Kussenvulling
We werken met polyether; dit is een vullingsoort van zeer hoge kwaliteit. Het materiaal is erg veerkrachtig en hierdoor blijven je kussens en zittingen lang goed. De vulling hebben we in verschillende diktes, vormen en stevigheid. Het is mogelijk om meerdere soorten polyether op elkaar te plaatsen, zodat je een zacht bovenstuk hebt met een stevige basis.

Afwerking
Kussens met biezen, (stof-) knopen, ritsen, kniestukken en trekstroken; alles is mogelijk. Misschien wil je meerdere stoffen combineren of wil je aan de achterkant anti-slip, ook dat kan. Vintage meubels kunnen we afwerken met mooie sierstrips bijvoorbeeld. Heb je andere wensen? Vraag ons!

Meubels stofferen

Poefjes, stoelen en kleine bankjes kunnen we herstofferen. Onze vakmensen hebben allemaal hun specialiteiten en zijn ware tovenaars! Ze herstellen erfstukken in hun oude glorie, maar met een nieuw jasje. Vraag snel een offerte aan en ontdek of we je kunnen helpen.

Plaats je aanvraag